Новини и промоции

Как да направим празниците незабравими?
5.12.2018

На 5-ти декември стартира промоционална кампания “Спечели безценно изживяване с ОББ и Mastercard®”. В кампанията имат право да участват всички клиенти с персонални кредитни или дебитни карти Mastercard, издадени от ОББ АД до 30.11.2018 г. включително, без служители на ОББ АД и дъщерни компании.

Всеки притежател на дебитна или кредитна карта Mastercard, издадена от ОББ преди старта на кампанията, може да участва, като регистрира на специално създадения за кампанията сайт – ubbmomenti.bg, бележките от ПОС и има шанс да изживее „незабравими моменти“ с любими звезди. Кампанията приключва на 31-ви декември.

Повече информация тук.

Други новини и промоции
Специално предложение от ОББ в сезона на  празничното пазаруване!

Специално предложение от ОББ в сезона на празничното пазаруване!

30.11.2018

Сезонът на активното пазаруване предстои! Не отлагайте изгодните покупки, а ги направете с кредитна карта от ОББ в периода 1 ноември - 31 декември 2018 г. и можете да разсрочите всяка покупка над 100 лв. на 12 равни месечни вноски без такса.

Научете повече
Промоция с кредитни карти и премиум дебитни карти от ОББ за всички рожденици през тази зима

Промоция с кредитни карти и премиум дебитни карти от ОББ за всички рожденици през тази зима

30.11.2018

Всички притежатели на кредитни карти и премиум дебитни карти, които имат рожден ден през декември, ще получат 10% cash back бонус* от ОББ за покупки, направени с картата на датата на рождения си ден и в деня след него.

Научете повече