Престиж с World Debit Mastercard® и VISA Gold DebitПрестиж с World Debit Mastercard® и VISA Gold Debit
Специално отношение и престиж, на което може да се насладите по всяко време.

Ползвате най-удобното средство за разплащане както в страната, така и в чужбина.

С Вашата World Debit Mastercard и VISA Gold Debit карта получавате специално отношение, на което можете да се насладите по време на Вашата почивка или бизнес пътуване, както и за всекидневни финансови нужди :

  • Получавате преференции при пътуване в чужбина, предоставени от световноизвестни вериги хотели, rent-a-car фирми, заведения и др., предоставени от Mastercard и VISA.
  • Сега всички притежатели на World Debit Mastercard, могат да се възползват от безценните възможности, които им предлага ексклузивната програма на Mastercard за България и допълнителни привилегии на летища – безплатен достъп до определени бизнес салони.
  • Специални привилегии с Visa Premium на летище София - Възползвайте се от безплатен достъп до всички удобства в зоните за релакс на Visa на летище София.
  • Безплатна застраховка при пътуване в чужбина с Премиум дебитна карта от ОББ – получавате безплатна медицинска помощ и защита от над 10 вида застрахователни събития. За да активирате своята застраховка, е достатъчно да използвате картата си за покупка във връзка с пътуването.
  • Участие в периодични промоционални кампании за картодържатели на ОББ като част от лоялна програма UWIN.
  • Без­платен и лесен достъп до месечните Ви извлечения, както и много допълнителни услуги на електронния портал на Банката UPAY на интернет адрес http://www.ubbpay.bg/.
  • Премиум дебитните карти са безконтактни – можете да платите изключително бързо и сигурно, само с доближаване на картата до ПОС устройството в търговските обекти обозначени с логото за безконтактни плащания.

          https://ubb.bg/img/contacless-symbols.png

Научете повече за застраховката
Полезно
Новини и промоции
Промоция с кредитни карти и премиум дебитни карти от ОББ за всички рожденици през тази зима

Промоция с кредитни карти и премиум дебитни карти от ОББ за всички рожденици през тази зима

1.02.2019

Всички притежатели на кредитни карти и премиум дебитни карти, които имат рожден ден през февруари, ще получат 10% cash back бонус* от ОББ за покупки, направени с картата на датата на рождения си ден и в деня след него.

Научете повече